CEO Driessen Groep

Jeroen Driessen (CEO) ziet werkgeluk als sleutel achter het succes van Driessen Groep. Een succesvolle organisatie met zes dochterondernemingen, tien locaties door Nederland, ruim 500 interne medewerkers, 1200 opdrachtgevers en als uitzendbureau met 15.000 flexibele medewerkers marktleider in de publieke sector. Achter deze cijfers gaat een bijzonder verhaal schuil. Namelijk het verhaal van een familiebedrijf dat al 26 jaar bezig is met werkgeluk van haar medewerkers én flexibele medewerkers. Werkgeluk mogelijk maken. 
“Mensen moeten jaloers zijn op iedereen die bij Driessen werkt.” Dat was de uitspraak van Jan Driessen in de tijd dat werkgeluk als zodanig nog niet bekend was. En Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep, heeft hier de bedrijfsfilosofie van gemaakt. “Happy employees, make happy customers.” Dat is volgens Jeroen Driessen de sleutel tot het succes. Want gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek en staan meer open voor vernieuwing en ontwikkeling.” Maar hoe krijg je werkgelukkige medewerkers?  
Mensen willen werken op een plek waar ze iets kunnen bijdragen (purpose). En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden (pleasure). Als je eigen mensen gelukkig zijn, dan maken zij je klanten (of leerlingen) gelukkig. “We moeten af van het idee dat personeel een kostenpost is. Mensen zijn namelijk je belangrijkste activa”, aldus Jeroen Driessen. Deze filosofie resulteert in ongekend hoge cijfers voor medewerkerstevredenheid. Jaar in, jaar uit, scoort Driessen Groep minimaal een 8,5 op medewerkerstevredenheid. 

Driessen Groep bestaat uit verschillende dochterondernemingen. Waaronder Driessen, IJK, Driessen Professionals, Mensium, The Solutions Factory en Driessen Opleidingen. Meer informatie op http://www.driessengroep.nl